Όροι Χρήσης Ιστότοπου


Όλα τα περιεχόμενα του site (κείμενα, γραφικά, λογότυπα, φωτογραφίες και λογισμικό) είναι πνευματικής ιδιοκτησία του e-ftiaksto.com και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία.
Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας.


Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων & Συναλλαγών

Συλλογή & Χρήση Προσωπικών Στοιχείων

Τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ) καθώς και των δεδομένων των συναλλαγών των χρηστών του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Τα παραπάνω στοιχεία δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. 
Το e-ftiaksto.com με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε, εκτός από ειδικές περιπτώσεις, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας, όταν αυτό επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του e-ftiaksto.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.


Τρόποι πληρωμής

  1. Με κάρτα (πιστωτική ή χρεωστή)
  2. Τραπεζική κατάθεση. Φροντίστε να αναγράφετε τον αριθμό της παραγγελίας ή το όνομα σας ως αιτιολογία. Για την άμεση επιβεβαίωση πληρωμής, μας αποστέλλετε αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης με e-mail στο info@e-ftiaksto.com ή μας ενημερώνεται τηλεφωνικά στο 2118003126.

Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και φτιάχνονται για εσάς, ως εκ τούτου δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής.

 

Διευκρινήσεις για την πληρωμή με κάρτα.

Οι πληρωμές με πιστωτική κάρτα ολοκληρώνονται με τη μέθοδο της ανακατεύθυνσης σε ασφαλές περιβάλλον της Viva Payments. Ως εκ τούτου δεν γνωρίζουμε, ούτε είμαστε σε θέση να διατηρούμε τα στοιχεία της κάρτας που έχετε δηλώσει κατά την διαδικασία της πληρωμής.

Viva Payments (Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ) είναι μια εταιρία που λειτουργεί με επίσημη άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Ίδρυμα Έκδοσης Ηλεκτρονικού Χρήματος για λειτουργία εντός EOX-31.

 

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

TΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - Αρ.λογαριασμού:5354-016102-207 

ΙΒΑΝ:GR12 0172 3540 0053 5401 6102 207

Δικαιούχος: Κιολιούς Κωνσταντίνος, Γιαννουδάκου Σουλτάνα

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - Αρ .λογαριασμού: 04152704997

ΙΒΑΝ:GR1201100410000004152704997

Δικαιούχος: Γιαννουδάκου Σουλτάνα

ALPHABANK - Αρ .λογαριασμού: 174002310024200

GR8901401740174002310024200

Δικαιούχος: Γιαννουδάκου Σουλτάνα

  • Προκαταβολή ή εξόφληση θα σας ζητηθεί ανάλογα με την παραγγελίας σας.

 


 

Τρόποι αποστολής.

Προϊόντα που απαιτούν προγραμματισμό όπως προσκλητήρια και μπομπονιέρες (κλπ είδη βάπτισης) παραδίδονται πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πελάτη για την οριστικοποίηση της ημερομηνίας παράδοσης.

Τα κουφέτα τοποθετούνται στις μπομπονιέρες την εβδομάδα που έχει προγραμματιστεί η αποστολή.

 

ACSlogo_transparent.png

Η αποστολή γίνεται με την ACS Courier.

Δυνατότητα παραλαβή από το κατάστημα μας στον Κορυδαλλό. (θα ενημερωθείτε για την ημέρα και ώρα παραλαβής)


Έξοδα αποστολής και χρόνος παράδοσης.

Ελλάδα & Κύπρο

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία της παραγγελίας ανάλογα με τον όγκο του δέματος που προκύπτει.

Οι δωρεάν αποστολές όταν πραγματοποιούνται αφορούν αποκλειστικά την Ελλάδα και ενημερώνεστε μέσω της σελίδας και κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς.

Δυσπρόσιτες περιοχές

Εάν η η διεύθυνση αποστολής θεωρείτε δυσπρόσιτη για την ACS courier τότε παραλαμβάνεται από το κοντινότερο κατάστημα που εξυπηρετεί την περιοχή σας χωρίς επιπλεόν επιβάρυνση.

Σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεστε την διαφορά και παραλαμβάνεται κανονικά στην περιοχή σας.

 

Χρόνος παράδοσης από την ημέρα παραλαβής του δέματος από την έδρα μας.

Για την Αττική η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Για την Κύπρο από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες.

 

  • Τα Σαββατοκύριακα και οι επίσιμες αργίες δεν θεωρούνται εργάσιμες ημέρες.

 Επιστροφές - Ελαττωματικά προϊόντα και αντικατάσταση:

Οι επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές από το κατάστημα μας.

Σε περίπτωση δικού μας λάθους στην παραγγελία ή ελαττωματικού προϊόντος θα αντικαταστήσουμε το προϊόν με δικά μας έξοδα αποστολής ή σε περίπτωση έλλειψης θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα.
Δεν ευθυνόμαστε για ελαττώματα που προέκυψαν από κακή χρήση του προϊόντος ή από χρήση διαφορετική από την προβλεπόμενη, από κακή χρήση από την μεταφορική εταιρία ή από τυχαία γεγονότα όπως πτώση αντικειμένων κλπ. Σε περίπτωση που λάβετε προϊόν σε σπασμένη, ανοιγμένη ή κατεστραμμένη συσκευασία μην το ανοίξετε και μην το παραλάβετε από τον μεταφορέα. Ενημερώστε μας σχετικά και εμείς θα σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-ftiaksto.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αλλάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις χωρίς προειδοποίηση.